De Non Foodbank in Gouda heeft ons, als kerk, toestemming gevraagd om een kledingcontainer te mogen plaatsen. De Non foodbank zamelt hiermee kleding en ander textiel in om mensen die van een minimum moeten leven te helpen. Denk hierbij aan mensen die moeilijk rond kunnen komen maar ook vluchtelingen die op dit moment in Gouda wonen. Wij zijn blij dat we als kerk ook op deze manier een steentje bij kunnen dragen aan hulpbehoevende in onze samenleving.

Vanaf afgelopen maandag is de container beschikbaar voor mensen die de Pauluskerk, de Brug of het Kerkelijk Bureau bezoeken. Heeft u bruikbare (schone en hele) kleding over , dan kunt u dit in deze container doen. De medewerkers van de Non foodbank komen de container geregeld legen en zorgen ervoor dat deze bij de juiste mensen terecht komen. Kleding en ander textiel dat overblijft wordt door hen verkocht en de opbrengst komt weer ten goede aan deze mensen.

Wat mag er in de container?  Kleding, schoenen, lakens, dekens, lappen, stoffen, tassen, gordijnen, hoeden, petten en huishoudtextiel.

De kledingcontainer staat aan de Brugzijde van de Pauluskerk, tegenover de ingang van het Kerkelijk Bureau en zal daar voor onbepaalde tijd beschikbaar blijven.

Wilt u meer weten over het werk van de Non foodbank, kijk dan op onze website: www.nonfoodbankgouda.nl