Het startweekend is er weer op 9 en 10 september. Voor de workshops op zondag moet u zich aanmelden. 

Nu Aanmelden

Er is een prachtig programma met onder andere:

  • Kerkproeverij
  • Workshop Muziek en Zang
  • Workshop Creatief Schrijven
  • Workshop Dansen (speciaal voor kinderen)
  • Workshop Koken
  • Workshop Fotograferen
  • Geloofsgesprek-wandeling

Het startweekend wordt op zondag afgesloten met een maaltijd. Voor soep wordt gezorgd. In de workshop koken worden nog broodjes gezond en huzarenslaatjes gemaakt. Daarnaast is het leuk als u iets voor de maaltijd meeneemt. Een kleine salade, een hartige taart of iets heel origineels, u kunt daarbij ook denken aan lekkere dingen voor de kinderen. Met elkaar verzorgen we zo een complete en gezellige maaltijd.

Start nieuw clubseizoen

Nu de scholen weer zijn begonnen, starten ook de clubs weer. Clubs Tabitha en Rondom11 trappen af op vrijdagavond 1 september. Zit je in groep 5 of 6, dan zien we je graag bij Tabitha en zit je in groep 7 of 8 dan ben je van harte welkom bij Rondom11! Vrienden en vriendinnen zijn ook van harte welkom. De clubavonden zijn van 19.00 uur tot 20.30 uur in de Brug bij de Pauluskerk. 

Triple G – kring jongvolwassenen

Zondagavond 3 september gaat de gemeentegroeigroep voor jongvolwassenen weer van start. Dit jaar gaan we aan de slag met het thema ‘De hoop die in ons leeft’. Dit is een boekje van het Evangelisch Werkverband en is samengesteld op basis van de eerste brief van Petrus. Kring vindt ongeveer elke 3 weken plaats op zondagavonden van 19.30 tot 21.30 uur, wisselend bij verschillende deelnemers thuis en is bedoeld voor mensen tussen de 18 tot ongeveer (????) begin 30 jaar oud. 

Tienerclub Stepping Stones

Vrijdag 8 september om 19.00 uur starten we weer met club voor tieners uit de eerste, tweede en derde klas van de middelbare school. Het belooft een super tof jaar te worden, vol met gekke spelletjes, uitjes, goede gesprekken en uiteraard kamp!

Kleutergroep Abel

Er is clubwerk voor kinderen vanaf groep 0. Maar niet alle kinderen zijn daar gelijk al aan toe. Dat snappen we heel goed en daarom zien we kleutergroep Abel ook wel een beetje als een groeigroep. De afgelopen jaren hebben we het erg fijn gehad met elkaar! Doordat een aantal van onze Abel-kanjers nu is doorgestroomd naar kinderclub Kaleb, is er een klein kleutergroepje overgebleven. Daarom willen we het graag als volgt doen: we starten in ieder geval in januari. En als er nu al kleuters zijn die graag komen, starten we eerder.

Meer informatie over alle activiteiten in en om de Goudse Pauluskerk.

Aanmelden Startzondag